Rólunk

A DoLit egy kiváló lehetőség, hogy a kreativitásodat próbára tedd. A fényekkel való játéknak nagy hagyományai vannak, de igen kevés mód adatott eddig, hogy ezt bárki ilyen egyszerűen megtehesse a saját otthonában. A DoLit rendkívül jó megoldás arra, hogy otthonodnak egyedi fényeket varázsolj. A variációk száma természetesen nagyban függ a darabszámtól, de már egy DoLittal is izgalmas fényeket csempészhetsz lakásodba, vagy akár irodádba. A DoLit olyan elemi formákból építkezik, mint a kocka és a kör, és olyan elemi erőkből áll, mint a kő és a tűz, így bármilyen környezetben könnyen megtalálja helyét.
Anyaga felületkezelt pórusbeton (ha még többet meg szeretne tudni az anyagáról látogasson el az Ytong hivatalos weboldalára), amely festhető. Minden egyes DoLit kézi, egyedi megmunkálással készül, ettől kapja meg rusztikus megjelenését. A DoLit védett szellemi termék. A DoLit előnyeihez tartozik, hogy bővíthető, így ha több barátodtól kapsz DoLitot ajándékba, akkor csak a variációid lehetősége nő meg, nem pedig a bosszússágod. A különböző kiegészítők használatával még egyedibbé teheted DoLit kompozíciódat. DoLit összeállításod nappal kis térplasztikaként díszíti lakásod, de ha elmúlnak a természetes fények és meggyújtod a mécseseket, akkor fényeiben lelheted örömödet. Ha megszokta a szemed, vagy egy új helyre szeretnél egy kis hangulatot varázsolni, variáld át az elrendezést és fedezd fel újra és újra a DoLitban megbúvó számtalan lehetőséget otthonod hangulatának frissítésére, újabb beruházások nélkül.
Időnként nézz vissza a Galériánkra vagy Facebook oldalunkra, hogy vásárlóink által feltöltött képekből meríts új ötleteket, és bíztatlak arra, hogy Te is bátran töltsd fel kompozíciódat, hogy másokat inspirálj.